Baleseti Garancia

Olvasási idő: 4 perc

Baleseti garancia

Fél, hogy összetörik a telefonja vagy takarításkor leborul a TV az állványról?

Tudta, hogy ezekre az esetekre NEM vonatkozik sem a gyártói, sem a Kiterjesztett garancia? A garanciális szerviz szóba sem áll majd Önnel ilyen baleset után.

Önnek egy jó készülékbiztosításra van szüksége, ha baleseti sérülések után is ingyen javíttatná készülékeit.

Az okostelefon nagy értéket képvisel és számos hasznos funkcióval támogatja mindennapjainkat. Célszerű tehát egyrészt egy kompatibilis és a céljainknak megfelelő védőtokkal felszerelni, valamint kijelzővédő fóliával, valamint a készülékbiztosítás keretében kiterjesztett garancia és baleseti garancia lehetőségeinknek utána járni.
Az ön telefonja is összetörhet.
Kiterjesztett garancia szolgáltatás

Készüljön fel a váratlan helyzetekre: védje meg készülékét Baleseti garanciával.

Napjainkban egy lakásban egyre több és értékesebb háztartási készülék segíti mindennapjainkat.

Egyre többet költünk telefonra, televízióra, mosógépre, tűzhelyre, hűtőre stb., mégsem gondoskodunk kellőképpen biztonságukról.

Manapság sokak számára nagy beruházást jelent egy-egy modern készülék megvásárlása, melyekre érdemes megfelelően vigyázni és megvédeni őket.

Vannak esetek, amikor a szerviz sem segíthet.

Bár sokan nem tudják, a gyártói garancia és a Kiterjesztett garancia nem érvényes baleseti meghibásodások esetén, pedig többnyire ekkor a legnagyobb a javítás költsége.

Az alkatrészárak növekedésével egyre gyakrabban fordul elő, hogy már nem éri meg javítani a készüléket, újat kell vennünk. Ön tudna most azonnal venni egy új telefont, ha összetörne a mostani?

telefon készülékbiztosítás
Nyugodt lehet, mi megoldjuk ön helyett
Balesetekben az élet a legjobb rendező - bármi megtörténhet készülékeivel

A készüléket lehetetlen megvédeni mindentől.

Bármennyire vigyáz laptopjára, háztartási gépeire, előfordulhatnak olyan esetek, amikre nem lehet előre felkészülni.

Például a vendégségbe érkező gyerekek játék közben lerántják a nagy értékű monitort az asztalról, aminek a kijelzője a szerencsétlen esés következtében beszakad. Vagy a forró edény ráesik a tűzhely ajtajára, az ajtó ripityára összetörik.

Sorolhatnánk még napestig, mennyi minden történik meg a valóságban is. Rengeteg olyan helyzet van, amire képtelenség előre felkészülni, mégis sokat tehet nyugalmáért és biztonságáért.

Biztonságot nyújt Önnek a Baleseti garancia.

A készülékek mindig akkor romlanak el, amikor a legkevésbé számítana rá. Készüljön fel a váratlan helyzetekre, tudja biztonságban féltett készülékeit és pénztárcáját.

Ma már nem újdonság, ha valaki biztosítást köt eszközeire. Például a legtöbben ma már csak úgy vásárolnak mobiltelefont, hogy egyben készülékbiztosítást is kérnek mellé. Miért pont a televízióját hagyná ki?

notebook készülékbiztosítás
Biztosítsa be féltett készülékeit.
telefon kijelző javítás
A minőségi javításhoz szakszervizre van szükség, ami drága és szervezést igényel.

A balesetből adódó károk javítását sem Önnek kell kifizetnie

Baleseti garanciával rendelkező háztartási gépeiért, tévéjéért, számítógépéért most már nem kell aggódnia, hiszen a balesetből adódó hibák javításának számláját nem Önnek kell kifizetnie és a javítást is megszervezzük Ön helyett.

Nincs avulás vagy rejtett költségek

A legtöbb készülékbiztosítás szerződésben találkozhat az Önrész, illetve az Avulás fogalmakkal.

Az Avulás azt jelenti, hogy a készülék piaci értékének csökkenését figyelembe veszik ha javíthatatlan és ki kell cserélni.

Tehát az értékes laptopja helyett a használt piaci árának megfelelő összeget kap, hogy vegyen belőle magának új laptopot, ami lehetetlen küldetés…

A Business Box Vásárlói gondoskodás Baleseti garanciája nem számol avulást. Valljuk, hogy a készülékeknek évek múlva is hasonló a használati értéke, mint amikor megvásárolta és a vásárláskori értéket vesszük figyelembe, amikor a balesetet szenvedett régi helyett egy új készüléket kap tőlünk.

készülékbiztosítás avulás
Összetört készüléke helyett azonos műszaki tartalmút kap
készülékbiztosítás önrész
Ez a helyzet is elkerülhető lett volna egy kis odafigyeléssel...

Ha mindent megtett, hogy megvédje hordozható készülékét, nem kell önrészt fizetnie!

Mi nagyon vigyázunk a készülékeinkre. A telefonunkat tokban hordjuk, a laptopunknak különlegesen párnázott táskája van.

Ha Ön is így ennyire gondoskodó készülékeivel kapcsolatban, szolgáltatásunk honorálja ezt Önnek és biztos lehet benne, hogy a Önrész fizetés alól mentesülni fog.

Az önrész akkor lesz a legkedvezőbb Ön számára, ha gondosan megbecsüli készülékét. Amennyiben bármilyen baleset éri hordozható készülékét, szolgáltatásunk alapján 25.000 Ft-os önrészt kell fizetnie.

Meddig igényelhet Baleseti garanciát készülékére?

A Vásárlói gondoskodást a készüléke megvásárlása után is megvásárolhatja a legtöbb készülékbiztosítással és kiterjesztett garanciával ellentétben.

A gyártói vagy kereskedői garancia lejárata előtti 60. napig megkötheti Baleseti garanciát is tartalmaző Vásárlói gondoskodás szerződését.

Javasoljuk, hogy a vásárlást követően azonnal kössön szerződést, mert akár már pár napon belül történhet valamilyen baleset.

telefon készülékbiztosítás
Baleseti garanciával szívroham nélkül hajolhat le telefonjáért...

Hogyan lehet Önnek is Baleseti garanciája?

Kalkulátorunk segítségével kényelmes foteljában ülve pár kattintással kiszámolhatja, adott eszközére mennyibe kerül a Baleseti garancia (készüléktípustól, márkától, gyári garancia időtartamától függ a díjunk), majd gyorsan és egyszerűen online megkötheti velünk a szerződést. Ugye, milyen egyszerű?

Miért vásárolnak tőlünk egyre többen Baleseti garanciát?

Megbízható

Tapasztalt, magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, 2006 óta javíttatunk ingyen azoknak, akik garanciát hosszabítottak

Tapasztalt

14 000 elégedett ügyfelünknek segítettünk már.

Kitartó

521 ezer lépést tettünk a készülékhibák elhárítása érdekében (pl. telefonálás, SMS, érdeklődés, levél küldése, kapcsolatfelvétel a szervizzel stb).

Kényelmes

Nálunk mindent kényelmesen, biztonságosan intézhet.

Mindig elérhető

Folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk munkaidőben, e-mailben és telefonon (hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig).

Számíthat ránk

Legrégebb óta vagyunk a hazai piacon, tehát büszkén állíthatjuk, kiálltuk az idő próbáját.

Hegedűs Tamás vagyok. Engedjék meg, hogy mindjárt köszönetemet fejezzem ki a Business Box-nak. Történetünk, hogy a néhány hónapos Tv-nk képernyője sajnálatos módon betört. A nagy riadalom után megnyugvást jelentett, hogy vásárláskor kötöttünk biztosítást a Business Box-al. Hihetetlen volt számunkra, hogy miután felvették a jegyzőkönyvet és kiderült, hogy csak cserélni lehet, gyors ügyintézéssel addig kerestek új készüléket míg az számunkra elfogadható volt a réginek megfelelően. Balesetet követően már 1 hét múlva a nappalinkban volt az új tévé plusz költség nélkül. Még egyszer köszönet a Business Box-nak, és ajánlani tudom Mindenkinek!
Hegedűs Tamás
2015. október 16.

Hogyan juthat hozzá azonnal, és mennyibe kerül a Baleseti garancia?

Kalkulátorunkkal villámgyorsan megtudhatja, valamint akár azonnal meg is kötheti a Baleseti garancia szerződését.

Fontos, hogy a szolgáltatást legkésőbb a jótállás lejárta előtti 60. napon vásárolhatja meg!

Például 1 éves gyártói garancia esetén 10 hónapig.

Persze ez így is sokkal több idő, mintha rögtön a vásárláskor kellett volna megkötni a Balesti garancia szerződést.