Ismerje meg
a baleseti garancia szolgáltatást

Miért van szüksége baleseti garanciára?

Tudta, hogy töréskárra nem terjed ki sem a gyártói garancia, sem a jótállás, de még a kiterjesztett garancia sem? Pedig így van! Ahhoz, hogy nem várt, véletlen balesetekből származó sérülések esetén is tudjon hová fordulni és készülékét ingyen javíttathassa, készülékbiztosításra van szüksége.

 

Mi ezt kínáljuk Önnek a baleseti garancia szolgáltatásunk keretében!

Készüljön fel a nem várt helyzetekre és
biztosítsa készülékeit baleseti garanciával

Napjainkban egyre több és egyre értékesebb háztartási készülékek, eszközök teszik könnyebbé és kényelmesebbé a mindennapjainkat. A otthonunkban, járműveinkben, táskánkban és sokszor még a zsebünkben is tartunk nagyértékű műszaki cikkeket. Annak ellenére, hogy egy jobb minőségű, több funkcióval rendelkező termékért hajlandóak vagyunk magasabb árat fizetni, mégsem gondoskodunk kellő mértékben ezeknek az eszközöknek a biztonságáról. Pedig pontosan az említettek miatt kellene körültekintőbben eljárnunk a használatuk során.

Businessbox-Baleseti-garancia-minosegi-javitas

Amikor a szerviz sem segít

Fontos hangsúlyozni, hogy baleseti meghibásodásokra a gyártók, forgalmazók által nyújtott garancia, valamint a kiterjesztett garancia sem terjed ki, holott gyakran ezek a javítások jelentik a legnagyobb költséget.

 

Sok esetben, az alkatrészek és a javítás ára olyan magas, hogy nem éri meg a készülék javíttatása. Ebből pedig az következik, hogy új készüléket kell vásárolni.

Nem lehet mindentől megvédeni a készülékeket

Bár ma már a készülékeink védelme érdekében is számos lehetőség áll rendelkezésre, mégsem zárhatjuk ki egy-egy véletlen és kritikus baleset lehetőségét. A vendégségek alkalmával a lakásban szaladgáló gyerekek, házikedvenceink, vagy egy rosszul célzott dobás mind-mind olyan szituációk, amelyekkel nem számolunk előre, csak akkor, amikor az okozott károkat vesszük számba.

 

Az ilyen esetekre nyújt megnyugtató biztonságérzetet, ha az értékes készülékeink biztosítva vannak. Ma már nem számít rendhagyónak, hogy valaki készülékbiztosítást kössön például a mobiltelefonjára. Miért ne tennénk meg ez a televíziónkkal, sütőnkkel vagy akár a hűtőszekrényünkkel is?!

A váratlan helyzetekben nem segít a gyártói garancia és a kiterjesztett garancia sem. Erre való a baleseti garancia szolgáltatás.

Gondoskodjon előre készülékei biztonságáról és zárja ki a váratlan eseményeket!

Miért vásárolnak tőlünk egyre többen Baleseti garanciát?

Megbízhatóság

Tapasztalt, magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk és már 2006 óta szolgáljuk ki azokat az ügyfelelinket, akik garanciát hosszabítottak nálunk. Mára pedig már 14 000 elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk.

Tapasztalat

Immár elmondhatjuk magunkról, hogy szakmailag felkészült és segítőkész munkatársainkkal közösen több mint 520 ezer lépést tettünk már a készülékhibák elhárítása érdekében.

Kényelem

A Business Box-nál mindent kényelmesen és biztonságosan intézhet. Ennek érdekében munkaidőben folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk e-mailben és telefonon egyaránt. Megkeresését hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között várjuk.

Elkötelezettség

Büszkén állíthatjuk, hogy a Business Box kiállta az idő próbáját, hiszen elmondhatjuk magunkról, hogy a hasonló szolgáltatást nyújtó cégek hazai piacán cégünk van a leghosszabb ideje jelen.

NE FIZESSEN KÉTSZER UGYANAZÉRT A KÉSZÜLÉKÉRT!

Miért válassza a Business Box Baleseti garanciát?

A baleseti garancia biztonságot nyújt Önnek!

A balesetekből adódó károk javítását nem kell Önnek kifizetnie 

Baleseti garanciával rendelkező háztartási gépeiért, tévéjéért, számítógépéért most már nem kell aggódnia, hiszen a balesetből adódó hibák javításának számláját nem Önnek kell kifizetnie és a javítást is megszervezzük Ön helyett.

Businessbox-Baleseti-garancia-osszetort-keszulek-csere-azonosra

Nincs önrész, ha megtett mindent hordozható készüléke védelméért

Mi nagyon vigyázunk a készülékeinkre. A telefonunkat tokban hordjuk, a laptopunknak különlegesen párnázott táskája van. Ha Ön is így ennyire gondoskodó készülékeivel kapcsolatban, szolgáltatásunk honorálja ezt Önnek és biztos lehet benne, hogy a Önrész fizetés alól mentesülni fog.

 

Az önrész akkor lesz a legkedvezőbb Ön számára, ha gondosan megbecsüli készülékét. Amennyiben bármilyen baleset éri hordozható készülékét, szolgáltatásunk alapján 25.000 Ft-os önrészt kell fizetnie. 

 

Nincs avulás és rejtett költségek

A legtöbb készülékbiztosítási szerződés része az Önrész, illetve az Avulás.

Az Avulás azt jelenti, hogy a készülék piaci értékének csökkenését figyelembe veszik, amikor nem javítható egy készülék, ezért cserére van szükség. Így a kapott összegből már ugyanazt a készüléket nem tudja megvásárolni.

A Business Box a Baleseti garancia szolgáltatása során azonban nem számol avulást. Valljuk, hogy a készülékeknek évek múlva is hasonló a használati értéke, mint amikor megvásárolták azokat és a vásárláskori értéket vesszük figyelembe, amikor a balesetet szenvedett készülék helyett egy újat kap tőlün

Businessbox-Baleseti-garancia-nincsenek-rejtett-koltsegek

HOGYAN KÖTHET ÖN IS BALESETI GARANCIÁT?

Kalkulátorunk segítségével villámgyorsan megtudhatja, valamint akár azonnal meg is kötheti a Baleseti garancia szerződését. Ennek köszönhetően kényelmesen, akár az otthonában ülve is, néhány kattintással kiszámolhatja, hogy egy adott eszközre mennyibe kerül a Baleseti garancia. A díj a készülék típusától, márkájától és a gyári garancia időtartamától függ. Ezt követően gyorsan és egyszerűen, online megkötheti velünk a szerződést.