Baleseti Garancia

Porszívózásnál leborul a TV az állványról? Költözés közben megsérül a mosógép?

Tudta, hogy ezekre az esetekre NEM vonatkozik sem a gyártói, sem a Kiterjesztett garancia? A garanciális szerviz szóba sem áll majd Önnel ilyen baleset után.

Készüljön fel a váratlan helyzetekre: védje meg készülékét Baleseti garanciával.

Napjainkban egy lakásban egyre több és értékesebb háztatrási készülék segíti mindennapjainkat. Egyre többet költünk televízióra, mosógépre, tűzhelyre, hűtőre stb., mégsem gondoskodunk kellőképpen biztonságukról.

Manapság sokak számára nagy beruházást jelent egy-egy modern készülék megvásárlása, melyekre érdemes megfelelően vigyázni és megvédeni.

Vannak esetek, amikor a szerviz sem segíthet
…vagy legalábbis nem érdemes javíttatni

Bár sokan nem tudják, a gyártói garancia és a Kiterjesztett garancia nem érvényes baleseti meghibásodások esetén, pedig többnyire ekkor a legnagyobb a javítás, vagy a csere költsége. Az alkatrészárak növekedésével egyre gyakrabban fordul elő, hogy már nem éri meg javítani a készüléket, újat kell vennünk.

Bármennyire vigyáz laptopjára, háztartási gépeire, előfordulhatnak olyan esetek, amikre nem lehet előre felkészülni. Például a vendégségbe érkező gyerekek játék közben lerántják a nagy értékű monitort az asztalról, aminek a kijelzője a szerencsétlen esés következtében beszakad. Vagy a forró edény ráesik a tűzhely ajtajára, amely összetörik. És sorolhatnánk még napestig, mennyi minden történik meg a valóságban is. Rengeteg olyan helyzet van, amire képtelenség előre felkészülni, mégis sokat tehet nyugalmáért és biztonságáért.

Biztonságot nyújt Önnek a Baleseti garancia.

A készülékek mindig akkor romlanak el, amikor a legkevésbé számítana rá. Készüljön fel a váratlan helyzetekre, s tudja biztonságban készülékeit és pénztárcáját.

Ma már nem újdonság, ha valaki biztosítást köt eszközeire. Például a legtöbben már úgy vásárolnak  mobiltelefont, hogy egyben biztosítást is kérnek mellé. Miért pont a televízióját hagyná ki? 

Baleseti garanciával rendelkező háztartási gépeiért, TV-jéért, számítógépéért most már nem kell aggódnia, hiszen a balesetből adódó károk javítását sem Önnek kell kifizetnie.

Leverte a TV-t porszívózás közben?
Nem kell a szervizzel bajlódnia, csak hívja hibabejelentő számunkat, és mindent elintézünk Ön helyett.

Miért bízza ránk háztartási gépei biztonságát?

  • Tapasztalt, magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, 2006 óta foglalkozunk Javítási asszisztencia, Kiterjesztett garancia és Baleseti garancia szolgáltatásokkal.
  • Több, mint hétezer elégedett ügyfelünknek javítottuk meg elromlott készülékét,
  • 38 ezer lépést tettünk a problémák elhárítása érdekében (pl. telefonálás, SMS, érdeklődés, levél küldése, kapcsolatfelvétel a szervizzel stb.).
  • Legrégebb óta vagyunk a hazai piacon, tehát büszkén állíthatjuk, kiálltuk az idő próbáját.
  • Ügyfélszolgálatunk barátságos, nem hivatalos. Általában néhány másodpercen belül felvesszük a telefont, és nem irányítjuk semmilyen menürendszerbe, ahol elvesztené a türelmét. Munkaidőben folyamatosan elérhetőek vagyunk, még akkor is visszahívjuk, ha nem hagy üzenetet. (Nyitavatartás: hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig).

Mennyibe kerül Önnek egy-egy készülékére a Baleseti garancia szolgáltatásunk?

Kalkulátorunkkal villámgyorsan megtudhatja, valamint akár azonnal meg is kötheti a Baleseti garancia szerződését.

 

Díjszámítás »

 

Nálunk mindent kényelmesen, biztonságosan intézhet.

Fontos, hogy a szolgáltatást a jótállás lejárta előtt legkésőbb 60 napig vásárolhatja meg, de érdemes a megvásárlást követően azonnal felkeresnie minket, hogy minél tovább élvezhesse kényelmi szolgáltatásainkat.

Kérdése van a Javítási asszisztenciáról?
Keresse munkatársunkat, aki készségesen segít Önnek!

+36 1 44 33 666