Mitől jó egy laptopszerviz? Mi segítünk megtalálni!

/ június 5, 2013/ Javítási asszisztencia, Szerviz, Sztori

Ma már szinte minden háztartásban van legalább egy számítógép. Így megnőtt az esélye is annak, hogy valamelyik olyan hibát produkál, amellyel szervizhez kell forduljunk. Mivel a legtöbben mindennap – akár több órán át – használjuk laptopunkat, nem csoda, hogy megáll az élet, ha nélkülözni vagyunk kénytelenek! A cél tehát az, hogy a lehető legrövidebb időre legyen távol eszközünk, és persze a megoldás, pl. egy laptopszerviz, a leginkább pénztárcabarát legyen. 

Egy jó laptopszerviz díjmentesen is eltakarítja a felgyülemlett port és koszt a notebook belsejéből.

Hogyan könnyíti meg életét egy megbízható, vevőbarát laptopszerviz?

Cégünk 2006 óta foglalkozik Kiterjesztett garanciával, így pontosan tudjuk, melyik laptopszervizben érdemes megbízni, és melyiket kellene inkább messziről elkerülni!

Bizonyára Önnek is sokkal többet jelent laptopja egy egyszerű használati tárgynál, hiszen tartalmazza fényképeit, videóit, és már teljesen személyre szabta kívül-belül, így nagyon kellemetlenül érezné magát, ha egy kókler laptop szerviz hozzá nem értése miatt veszne oda minden pótolhatatlan emlék!

5 fontos tulajdonság, amivel szerintünk egy kiváló laptopszerviz rendelkezik:

  • Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható szakemberek
  • Korszerű felszereltség, megfelelő alkatrészellátás
  • Korrekt kiszolgálás és tájékoztatás
  • Kényelmi szolgáltatások (pl. futár, több átvevő pont)
  • A lehető leggyorsabb javítási idő
Ha nem működik a wifi, akkor érdemes felkeresni egy jó szakember, aki pillanatok alatt helyreállítja a problémát.

A rossz laptopszerviz ismérveit hosszú oldalakon keresztül lehetne ecsetelni, de ezt most nem tesszük meg. Lehetséges, hogy Ön is találkozott már olyan tisztességtelen szervizzel, ahol akár azért is több ezer forintot (vagy akár 10 ezer Ft-ot) elkértek, hogy megállapítsák, az eszköznek nincsen semmi baja! Ez szerencsére nem olyan gyakori – az azonban sajnos sűrűbben előfordul, hogy a „szakemberek” tapasztalatlanok. Kárt okozhatnak gépünkben a hozzá nem értéssel, és a menet közben általuk tönkretett alkatrészeket is hibásnak állítják be. Olyan is megesett már, hogy a laikus vevő számítógépének drága alkatrészeit egy olcsóbbra cserélték ki! Külön költséget jelenthet az is, ha például laptopjának hivatalos szervize külföldön van, és csupán a szállításért is elkérhetnek 7-8 ezer Ft-ot, még akkor is, ha javításra nem is volt szükség!

A laptopok érzékeny szerkezetek, ne engedje hozzá nem értő kezekbe! Amellett, hogy komolyabb összeget is elkérhetnek egy egyszerű belső tisztításért (egy laptop szét- és összeszerelése sok munkaórába kerül), akár később komoly meghibásodást okozhat, ha megfelelő szaktudás nélkül végezték el számítógépének tisztítását.

Önnek még aggódnia kell laptopja hosszú életéért?

Szolgáltatásaink között minden bizonnyal Ön is megtalálja a megfelelőt. Így nem kell félnie attól, hogy rossz kezekbe kerül féltett eszköze!

Melyik szolgáltatás hogyan óvja meg Önt a kókler laptopszerviztől?

Javítási asszisztencia, hogy biztosra menjen:
Ha bármi meghibásodást észlel, csak fel kell hívnia hozzáértő kollégáinkat, akik segítenek elhárítani a bajt (pl. bedugva maradt egy pendrive, és ezért nem indult el a számítógépe, stb.). Ráadásul több, mint 7 éves tapasztalatunknak köszönhetően számos hazai szervizt ismerünk közvetlenül. Ha valóban javításra szorul készüléke, mi a legjobb szervizt biztosítjuk Önnek, természetesen készüléke garanciájának megfelelően! Ha pedig már nincsen jótállás eszközére, a javítás költségét Ön állja.

Szeretné, ha ingyen javítanánk készülékét? Kiterjesztett garanciánk a legjobb megoldás:
Ha Ön is retteg attól, hogy a garancia lejárta után meghibásodik készüléke, hosszabbítsa meg a garancia idejét szolgáltatásunkkal – akár a laptop 5 éves koráig! Ebben az esetben minden meghibásodás esetén minden költséget mi állunk, és el is intézzük Önnek a szervizelést! Szándékos és baleseti károkozás esetén a költség Önre hárul, de erre is van egy ötletünk!

Baleseti garancia, nem csak kisgyermekes családoknak:
Egészítse ki szolgáltatásainkat a Baleseti garanciával!
Higgye el, elég egy apró figyelmetlenség: ki nem akadt még bele a laptop töltőjének kábelébe, majdnem lerántva a gépet? Ha szeretné megóvni magát a horribilis javítási költségektől, vagy egy új készülék kényszerű vásárlásától, kössön Baleseti garanciát laptopjára! Amennyiben nem szándékos károkozás történt, a laptop javítását, vagy a készülék cseréjét nem Önnek kell kifizetnie.

Ugye feliratkozott már hírlevelünkre?

Ismerje meg a hosszú életű háztartási gépek titkát!