A mosógépszerelő meghökkentő meséi, 1. rész

/ június 7, 2013/ Javítási asszisztencia, mosógép, Szerelő, Szerviz, Sztori

Néha a legtapasztaltabb mosógépszerelő is találkozik megdöbbentő esetekkel. 7 éves tapasztalattal a hátunk mögött bátran állíthatjuk, elég sok dolgot láttunk, hallottunk már háztartási gépek meghibásodásával kapcsolatban. Mégis, előfordulnak még olyan ügyek, amelyek bennünket is teljesen megdöbbentenek. Cégünk arra törekszik, hogy minden téren a legjobb szervizekkel, szerelőkkel, mosógépszerelőkkel dolgozzunk együtt, akik azért – lássuk be –, elég sok furcsa dolgot láthattak már munkájuk során.

A mosógépszerelő szakemberek időnként meghökkentő esetekkel találkoznak, melyek általában a helytelen felhasználói magatartásból eredő, súlyos problémákkal kapcsolatosak.

Meglepő és igaz történet egy szakember tollából

Ugyanolyan napnak indult, mint a többi. Kedves ügyfelünk összekészítette a mosnivalót, kiválogatta fajta és szín szerint, majd gondosan bepakolta az alig fél éves mosógépbe a ruhákat, a pontosan adagolt mosószert, majd elindította a megszokott energiatakarékos programot.

Majd ezután valami egészen szokatlan történt. Elképesztő, ijesztő és hangos zajok, kaparászás, majd elhaló sikolyszerű zaj jött ki a mosógépből. Ügyfelünk  gyorsan leállította a mosást, hiszen fogalma nem volt róla, mi okozhatta a problémát. Miután a biztonsági rendszer engedte, hogy kinyissa a mosógép ajtaját, kivette a ruhákat, majd meglepő módon tapasztalta, hogy nem tapasztal semmit.

Közelebb hajolva a géphez, furcsa szagot érzett. Rögtön eszébe jutott a Vásárlói gondoskodás szolgáltatása, így hívta a Business Boxot. Mi pedig azonnal küldtük a legtapasztaltabb mosógépszerelőt, hogy megvizsgálja, mi történhetett a fiatal, alig fél éves mosógéppel.

Előfordul, hogy a mosógépszerelő egyáltalán nem ruhát talál, amikor ki akarja deríteni a probléma okát és szétszereli a mosógépet.

Mitől döbbent meg a mosógépszerelő?

Mikor mosógépszerelőnk megérkezett a helyszínre, még nem sejtette, mi vár rá. Gondosan szemügyre vette a mosógépet, végighallgatta az elromlás történetét, majd elszállította a szervizbe, hogy kiderítse a problémát, és megjavítsa a mosógépet.

A szervizben a mosógépszerelő szétszedte a berendezést, hogy megvizsgálja a tipikusan meghibásodásra hajlamos részeket, majd megdöbbenve tapasztalta, hogy mi okozta a galibát: egy szegény kisegér belesült a dobba.

Bármennyire is tapasztalt egy mosógépszerelő, könnyen érhetik meglepetések, ilyen például a szerencsétlen egér esete, aki beköltözött a mosógépbe, majd szörnyű halálát is ott lelte, mikor a mosógépet elindították.

Ha különös és érthetetlen dolgok történnek a mosógép használata közben, a mosógépszerelő értesítésével hamar megoldódnak a rejtélyesnek látszó problémák.

Kíváncsi további megdöbbentő eseteinkre, melyek háztartási gépekkel történtek?
Szeretne mindig értesülni legjobb tippjeinkről, melyekkel megnövelheti eszközei élettartamát?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesíthessük, ha új bejegyzés kerül fel a blogunkba:

Feliratozás az értesítőre