Bizarr igaz történet a szerviz világából

/ július 18, 2013/ Javítási asszisztencia, Szerelő, Szerviz, Sztori

Olvasási idő: 2 perc

TV szerviz

Egyik barátom mindig azt mondja, hogy a kalandfilmet jobb nézni, mint megélni. Ha Önnek is van olyan ismerőse, aki időnként kalandfilmbe illő helyzetekbe keveredik, akkor pontosan tudja, hogy miről beszélek. Mások olyan vadregényes helyekre utaznak, amit egy természetfilmben is leadhatna a tévé. Velük is történnek azonban néha olyan extrém dolgok, amit jobb kihagyni. De hogy egy szerelő élete kalandregénybe és természetfilmbe egyaránt elmenne, azt sokan nem is gondolnák…

A TV-szerelői munka nem olyan izgalmas, mint Mulder ügynöké az X aktákból.

Egyik szervizesünk azonban olyan sztorit mesélt nekünk, amiről először mi sem akartuk elhinni, hogy valóban megtörténhet. Pedig igaz. A cikkünkben szereplő történet valós eseményeken alapul.

Korábban már elmeséltük mosógépszerelőnk meghökkentő esetét. A lenti történet azonban még ezen is túltesz.

Meglepő események szervizelés közben: amikor valóban van valami a TV-ben

Ha nem működik a televízió, és rendelkezik Vásárlói gondoskodással, nincs más dolga, mint felhívni bennünket. Mi pedig kiküldjük Önhöz a legközelebbi szerviz partnerünk munkatársát. Így tettünk akkor is, mikor TV-szerelőnknek 15 éves pályafutása legfurcsább javítását kellett elvégeznie.

Természetfilm a nappaliban…

tv-szerelo-szervizGyanútlan szakemberünk megérkezett a helyszínre. Ahogy közeledett a nem működő televízióhoz, hangokat hallott…

Közelebb érve a TV-hez, a zörejek elmúltak, így szerelőnk azt gondolta, biztosan csak képzelődött az előbb. De amikor leszerelte a készülék hátulját, olyat látott, amit még 15 éves pályafutása alatt sohasem…

A készülékbe beköltözött egy seregnyi csótány. Bár a rovarok kedvelik a meleg helyeket, mégis ritka, hogy ilyen otthont válasszanak maguknak.

Ön mit tett volna TV-szerelőnk helyében?
Valószínűleg legtöbben fejvesztve menekültünk volna, mikor egy maroknyi csótány elszabadul. Munkatársunk természetesen megjavította a készüléket, amelyben  a  csótányok néhány kábelt tönkre tettek.

Ugye, mégis lehetnek eseménydúsak a szervizesek mindennapjai?

Ha kíváncsi szerelőink igaz történeteire, valamint hasznos tippeket szeretne olvasni, melyekkel megnövelheti háztartási gépei élettartamát, iratkozzon fel értesítőnkre.
Így garantáltan nem marad le a hasznos és izgalmas cikkeinkről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szóljon hozzá Ön is!

komment

Share this Post