Pofonegyszerű és kényelmes: szolgáltatás online fizetéssel

/ július 31, 2013/ Inspiráló, Javítási asszisztencia, Sztori, Vásárlási tanácsadás

Olvasási idő: 2 perc

online fizetésHáztartási gépei sokféleképp elromolhatnak, ami különösen kellemetlen meglepetést okoz a garancia lejárta után. Aki viszont igazán előrelátó, nem várja meg, hogy leteljen a garancia ideje, hanem meghosszabbítja, hiszen hosszú távon ez a biztos és pénztárcakímélő megoldás.

Legegyszerűbben az interneten vásárolhat meghosszabbított garanciát szerviz szolgáltatással egybekötve, melyet gyorsan és kényelmesen kifizethet. Azaz, gyakorlatilag 10 perc alatt évekre biztosította háztartási gépeinek épségét.


Kényelmes szolgáltatás – gyors fizetési módok

Először kezdjük azokkal a módszerekkel, melyek régen működtek. Majd bemutatjuk a modernebb fizetési eszközöket, melyek nálunk is használhat.
Nézzük a bonyolult és lassú módszerekkel, melyekkel régen mindannyiunknak bajlódnia kellett.

1. Postai csekk

A postán sorban állni rettentően unalmas, és ha épp rossz időpontot fog ki, nagyon sokáig eltarthat. Bankkártyával a legtöbb helyen még csak a készpénzfelvétel díjának ellenében lehet fizetni, arról nem is beszélve, hogy a kisebb posták csak a szokásos munkaidő lejártáig tartanak nyitva, így délután 5 után már esélyünk sincs letudni a befizetést.

2. Banki átutalás

Bár az átutalást már netbankon át is elintézheti, több bank még díjat számol fel utalásonként. A netbankot akármikor használhatja, de a bank csak munkaidőben utal, ezért nem történik meg valós időben a fizetés.

A hagyományos fizetési módokkal szemben a modernebb eszközök…

1. Bankártyás fizetés

online fizetés

A szerviz díját az oldalon maradva, percek alatt rendezheti bármilyen Visa vagy Mastercard kártyával. Csak beírja a kártya néhány adatát, és a bank már el is indítja a fizetést, semmi több adminisztrációra és várakozásra nincs szükség.

2. Fizetés PayPal-lal

A legbiztonságosabb, mégis meglepően egyszerű online fizetési mód a PayPal. Még nem próbálta? Az első tranzakció előtt regisztál az ingyenes rendszerbe, hogy létrejöjjön virtuális pénztárcája, ezután az egyes fizetések mindössze néhány kattintás erejéig tartanak.

Erről a kényelmes rendszerről többet tudhat meg a linkre kattintva: Online fizetés PayPal-lal

Amennyiben utálja ügyintézéssel tölteni idejét, érdemes igénybe vennie villámgyors online fizetési módjainkat, hiszen épp ezért ezeket választottuk. Ha elakadna valahol, nyugodtan hívjon minket, vagy nézze meg a gyakran ismételt kérdéseket az oldalon.

Gyors és kényelmes ügyintézést kívánunk!

Még több hasznos információért iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre.
Szervizelkerülő tippek

Szóljon hozzá Ön is!

komment

Share this Post