Pofonegyszerű és kényelmes: szerviz szolgáltatás, online fizetéssel

/ július 31, 2013/ Inspiráló, Javítási asszisztencia, Sztori

Háztartási gépei sokféleképp elromolhatnak, ami különösen kellemetlen meglepetést okoz a garancia lejárta után. Aki viszont igazán előrelátó, nem várja meg, hogy leteljen a garancia ideje, hanem meghosszabbítja, hiszen hosszú távon ez a biztos és pénztárcakímélő megoldás. Legegyszerűbben az interneten vásárolhat meghosszabbított garanciát szerviz szolgáltatással egybekötve, melyet gyorsan és kényelmesen kifizethet. Azaz, gyakorlatilag 10 perc alatt évekre biztosította háztartási gépeinek épségét.

Az online fizetéssel pillanatok alatt megoldható a szerviz díj befizetése és az egyéb, a háztartási gépekkel kapcsolatos vásárlói gondoskodás, például a készülékbiztosítás ügyintézése.

Kényelmes a szerviz szolgáltatás – gyors fizetési módokkal

Először kezdjük azokkal a módszerekkel, melyek régen működtek. Majd bemutatjuk a modernebb fizetési eszközöket, melyek nálunk is használhat.
Nézzük a bonyolult és lassú módszerekkel, melyekkel régen mindannyiunknak bajlódnia kellett.

1. Postai csekk

A postán sorban állni rettentően unalmas, és ha épp rossz időpontot fog ki, nagyon sokáig eltarthat. Bankkártyával a legtöbb helyen még csak a készpénzfelvétel díjának ellenében lehet fizetni, arról nem is beszélve, hogy a kisebb posták csak a szokásos munkaidő lejártáig tartanak nyitva, így délután 5 után már esélyünk sincs letudni a befizetést.

2. Banki átutalás

Bár az átutalást már netbankon át is elintézheti, több bank még díjat számol fel utalásonként. A netbankot akármikor használhatja, de a bank csak munkaidőben utal, ezért nem történik meg valós időben a fizetés.

A szerviz szolgáltatásának kiegyenlítése modernebb megoldásokkal

1. Bankártyás fizetés

A szerviz díját az oldalon maradva, percek alatt rendezheti bármilyen Visa vagy Mastercard kártyával. Csak beírja a kártya néhány adatát, és a bank már el is indítja a fizetést, semmi több adminisztrációra és várakozásra nincs szükség.

2. Fizetés PayPal-lal

A legbiztonságosabb, mégis meglepően egyszerű online fizetési mód a PayPal. Még nem próbálta? Az első tranzakció előtt regisztál az ingyenes rendszerbe, hogy létrejöjjön virtuális pénztárcája, ezután az egyes fizetések mindössze néhány kattintás erejéig tartanak.

Az online fizetés a szerviz díjainak kiegyenlítésére a lehető legegyszerűbb módszer, amit online banki átutalással, bankkártyás fizetéssel és pay pal számlán keresztüli kiegyenlítéssel is megtehetünk akár.

Erről a kényelmes rendszerről többet tudhat meg a linkre kattintva: Online fizetés PayPal-lal

Amennyiben utálja ügyintézéssel tölteni idejét, érdemes igénybe vennie villámgyors online fizetési módjainkat, hiszen épp ezért ezeket választottuk. Ha elakadna valahol, nyugodtan hívjon minket, vagy nézze meg a gyakran ismételt kérdéseket az oldalon.

Gyors és kényelmes ügyintézést kívánunk!

Még több hasznos információért iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre.
Szervizelkerülő tippek