Tízezreket érő szokások

/ augusztus 7, 2013/ Inspiráló, Karbantartás

Olvasási idő: 1

laptop karbantartásTibi, a zseniális rendszergazda tízezreket érő szokásokat fejlesztett ki magában már hosszú évekkel ezelőtt. A legtöbb IT szakembertől eltérően nem költ rendszeresen kisebb vagyonokat a legújabb laptop megvásárlására, hanem gondolkodik és gondoskodik. Ezeknek a nagyszerű szokásoknak köszönhetően tízezreket spórol meg és tesz félre gyerekeinek.

Melyek ezek a tízezreket érő szokások?

  • Rendszeres karbantartás
  • Folyamatos mentés
  • Vásárlói gondoskodás

Tibi rendszeresen karbantartja a számítógépét, hiszen mérnökként tudja, hogy a legtöbb problémát az okozza, ha belülről koszolódik el a laptop. Ügyel arra, hogy használaton kívül ne legyen üzemkész állapotban a gépe, és rendszeresen kitakarítja azt belülről is. Mivel egy igen drága gépet használ, ezért megtérül ez a befektetése, mert így nem dobál ki pénzt feleslegesen az ablakon.

A folyamatos mentés a felhőbe ma már nem kihívás egy felhasználónak sem. Tibi már évekkel ezelőtt bevezette, hogy havonta archiválja a családi fényképeket és az üzleti dokumentációt egyaránt, hiszen tudja, hogy vannak pótolhatatlan dolgok, amikre nagyon kell vigyázni.

Tibi a laptopokat mindig Vásárlói gondoskodással együtt veszi meg, mert három gyereket nevel, és egy kisgyerekes családban bármi megtörténhet. Jobb az elővigyázatosság.

Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen szuper ügyfeleink vannak.

„Rossz szokásokat könnyű kialakítani, de nehéz velük élni. Jó szokásokat nehéz kialakítani, de könnyű velük élni.” Brian Tracy

Szóljon hozzá Ön is!

komment

Share this Post