Tízezreket érő szokások

/ augusztus 7, 2013/ Vásárlói gondoskodás

Tibi, a zseniális rendszergazda tízezreket érő szokások kifejlesztésével biztosította be magát már hosszú évekkel ezelőtt. A legtöbb IT szakembertől eltérően nem költ rendszeresen kisebb vagyonokat a legújabb laptop megvásárlására, hanem gondolkodik és gondoskodik. Ezeknek a nagyszerű szokásoknak köszönhetően tízezreket spórol meg és tesz félre gyerekeinek.

 

A tízezreket érő szokások megkímélnek minket a folyamatos szerviztől és az ezzel járó kiadásoktól, és nemcsak anyagilag, de pszichésen is tehermentesítenek. A vásárlói gondoskodás és a rendszeres karbantartás például a legtöbb háztartási eszközünk élettartamát maximalizálja.

Melyek ezek a tízezreket érő szokások?

  • Rendszeres karbantartás
  • Folyamatos mentés
  • Vásárlói gondoskodás

A karbantartás

Tibi rendszeresen karbantartja a számítógépét, hiszen mérnökként tudja, hogy a legtöbb problémát az okozza, ha belülről koszolódik el a laptop. Ügyel arra, hogy használaton kívül ne legyen üzemkész állapotban a gépe, és rendszeresen kitakarítja azt belülről is. Mivel egy igen drága gépet használ, ezért megtérül ez a befektetése, mert így nem dobál ki pénzt feleslegesen az ablakon.

Folyamatos mentés

A folyamatos mentés a felhőbe ma már nem kihívás egy felhasználónak sem. Tibi már évekkel ezelőtt bevezette, hogy havonta archiválja a családi fényképeket és az üzleti dokumentációt egyaránt, hiszen tudja, hogy vannak pótolhatatlan dolgok, amikre nagyon kell vigyázni.

Vásárlói gondoskodás

Tibi a laptopokat mindig Vásárlói gondoskodással együtt veszi meg, mert három gyereket nevel, és egy kisgyerekes családban bármi megtörténhet. Jobb az elővigyázatosság.

Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen szuper ügyfeleink vannak.

„Rossz szokásokat könnyű kialakítani, de nehéz velük élni. Jó szokásokat nehéz kialakítani, de könnyű velük élni.”
Brian Tracy