Hogyan rendszerezze kábeleit?

/ augusztus 13, 2013/ Laptop, TV

Olvasási idő: 1

cableKorunk emberének hétköznapjait ezer technikai megoldás segíti, és ez legalább annyi kábel hordozásával, vagy legalább is elhelyezésével jár. Ha nem akarunk lakásunkból életünkre és értékeinkre veszélyes csapdát csinálni, valamilyen módon rendszert kell erőszakolnunk az amúgy könnyen kialakuló káoszra. Első lépésnek íme néhány jó tanács:

1. Nevezzük nevén!

Adott az érzés, amikor a hat kiállásos elosztóból meginduló rengeteget kémlelve próbáljuk megsaccolni, hogy végül a pirítót vagy a hűtőt fogjuk kihúzni. Ha csak nem vonzódunk különösebben a kombinatorikához, egy igen egyszerű húzással elkerülhetjük a zavart: jelöljük meg a kábeleket!

2. Ne hagyjuk szabadon!

A legnagyobb kockázati tényezőt egyértelműen a szabadon ficánkoló kábelek jelentik. Ezek valamilyen földöntúli okból kifolyólag pillanatok alatt tengerészeket megszégyenítő csomókba képesek rendeződni. A megoldásnak most sincs köze a húrelmélethez. Hajgumival, vécépapír gurigával vagy épp fából vaskarikával, de próbáljunk tömbösíteni.

3. Tapadjunk a falhoz!

Ha egy mód van rá, lehetőleg ne akarjunk a szoba közepén vizet forralni. Világos, hogy egy hosszabbító új dimenziókat nyit, de ne felejtsük el, ha csak egy madzag keresztülvágja a szobát, napokon belül elszabadul a pokol, vagy ha az nem is, jó eséllyel esünk orra.

Kíváncsi további hasznos tippjeinkre?
Kövesse Facebook oldalunkat, hogy ne maradjon le az újdonságokról:
Business Box

Szóljon hozzá Ön is!

komment

Share this Post