Kiterjesztett garancia

/ június 20, 2014/ Tanácsadás, Vásárlói gondoskodás

Biztos Ön is hallott már olyan történeteket, amikben a háztartási gép, televízió vagy éppen a számítógép a jótállási idő lejárta után nem sokkal romlott el vagy hibásodott meg. Gyakran egy-egy ritka alkatrész cseréje azonban ugyanannyiba kerül, mint egy új készülék. Fél, hogy laptopja a garancia lejárta után cserbenhagyja? Szeretné biztonságban tudni legújabb LED televízióját? Ön is retteg attól, hogy a jótállási idő lejárta után romlik el készüléke? Feledje el az idegeskedést és a szervizdíjat, kössön szerződést kiterjesztett garancia szolgáltatásra.

Kiterjesztett garancia szolgáltatás túlmutat a gyártói garancián. Vásárláskor, vagy a gyártói garancia lejárta előtt 60 nappal köthető meg.

Hogyan működik kiterjesztett garancia szolgáltatásunk?

Kalkulátorunk segítségével kényelmes foteljében ülve gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, adott eszközére mennyibe kerül a kiterjesztett garancia (készüléktípustól, márkától, garancia időtartamától függ az összeg), majd online megkötheti velünk a szerződést. Kiterjesztett garanciánk segítségével Önnek nem kell tartania a szerviz vagy csere díjától. Ráadásul nem csak a költségektől, az intézkedés nyűgjétől is megszabadítjuk. Ugye, milyen egyszerű?

Kiterjesztett garancia az Ön nyugalmáért és kényelméért

Amennyiben a Kiterjesztett garancia időtartama alatt a szerződésben található meghibásodások valamelyike bekövetkezik (szándékos károkozás kivételével), Önnek csupán fel kell vennie munkatársainkkal a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, akik, miután felmérik a problémát, kiküldik Önhöz a megfelelő szakembert. Aki vagy helyben orvosolja a problémát, vagy pedig szervizbe szállítja az eszközt. Önnek egy métert sem kell megtennie nehéz háztartási gépeivel, mi mindent elintézünk Ön helyett.

Gyors és szakszerű javítás partner szervizeinkben

Cégünk a legrégebb óta van hazánkban a piacon, így pontosan tisztában vagyunk vele, hogy egy adott márkájú készüléket melyik szervizben tudják a legprecízebben és a leggyorsabban megjavítani, így mi minden esetben a legjobb szakembert biztosítjuk Önnek.

Piacismeretünknek köszönhetően az átlagos javítási idő jóval alacsonyabb, mint azt megszokhatta a múltban.

Míg más szerelőknél amellett, hogy elképesztő összegeket fizethet a javításért, előfordulhat, hogy hetekig, akár egy hónapig is eltart, mire visszakapja háztartási gépét, laptopját.

A Kiterjesztett garanciát vásárló ügyfeleinknek ez az idő azonban átlagosan 4-5 nap. Bizony, jól látja, nem kell hetekig nélkülöznie, hiszen nekünk az Ön elégedettsége és kényelme a legfontosabb.

Miért vásárolnak tőlünk egyre többen Kiterjesztett garanciát?

  • Tapasztalt, magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, 2006 óta foglalkozunk Javítási asszisztencia, Kiterjesztett garancia és Baleseti garancia szolgáltatásokkal.
  • 7123 elégedett ügyfelünknek segítettünk már.
  • 38 ezer lépést tettünk a problémák elhárítása érdekében (pl. telefonálás, SMS, érdeklődés, levél küldése, kapcsolatfelvétel a szervizzel stb).
  • Legrégebb óta vagyunk a hazai piacon, tehát büszkén állíthatjuk, kiálltuk az idő próbáját.
  • Folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk munkaidőben, e-mailben és telefonon (hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig).

Hogyan juthat hozzá azonnal, és mennyibe kerül a kiterjesztett garancia?

Kalkulátorunkkal villámgyorsan megtudhatja, valamint akár azonnal meg is kötheti a Kiterjesztett garanciaszerződést.

Nálunk mindent kényelmesen, biztonságosan intézhet.

Kiterjesztett garancia kalkulátor

Fontos, hogy a szolgáltatást a jótállás lejárta előtt legkésőbb 60 napig vásárolhatja meg, de érdemes a megvásárlást követően azonnal felkeresnie minket, hogy minél tovább élvezhesse kényelmi szolgáltatásainkat.

Kérdése van a Kiterjesztett garanciáról?
Keresse munkatársunkat, aki készségesen segít Önnek!

+36 1 44 33 666