Javítási asszisztencia

/ június 20, 2014/ Tanácsadás

Hirtelen leáll a mosógép? Nem indul a számítógép? Furcsa zörejek jönnek a mosogatógépből? Kímélje meg magát az idegeskedéstől, hiszen mostantól profi csapat állhat a háta mögött, ha háztartási gépei meghibásodnak. Rengeteg időt, energiát és idegeskedést takaríthat meg egy nagyszerű szolgáltatással, a Javítási asszisztencia szolgáltatás igénybevételével.

A javítási asszisztencia szolgáltatás igénybevételével megkímélheti magát a felesleges bosszúságtól és kiadásoktól.

Megoldás: a javítási asszisztencia szolgáltatás

Ne rohanjon egyből a szervizbe, ha probléma van a háztartási gépekkel! Van egyszerűbb és kényelmesebb megoldás: a javítási asszisztencia. Pontosan tisztában vagyunk vele, hogy Önnek nincs ideje elromlott, vagy rossznak vélt háztartási gépeivel szerelőhöz rohangálnia, vagy egy fél napot arra áldozni, hogy fogadja a szakembert otthonában. Ha azonban Ön sem profi háztartásigép-szerelő, gyakran előfordulhat, hogy segítségre van szüksége.

Mit tett Ön korábban, ha a fenti problémák valamelyikét tapasztalta?

Valószínűleg egyből hívta a szervizt, akik ugyan készségesen házhoz mentek, hogy megvizsgálják készülékét, Önnek mégis minimum fél napjába telt a procedúra. Ez – amellett, hogy rengeteg idő és kényelmetlenség –, sok esetben felesleges is, hiszen elképzelhető, hogy a készülék nem hibás, csupán rosszul van beállítva. Ezt Önnel a becsületes szerelő közli is, azonban a vizsgálati díjat ez esetben is ki kell fizetni, az esetleges kiszállási vagy szállítási díjról nem is beszélve.

Van megoldás a problémájára:
A Javítási asszisztencia mellett nem kell aggódnia, hiszen amennyiben javításra szorul a készülék, csak előminősített, kiváló szervizzel lesz kapcsolata

Mit nyújt Önnek a hiánypótló javítási asszisztencia szolgáltatásunk?

Ha Önnek fontosabb a kényelem és a nyugalom, tudja biztos kézben háztartási gépeit, számítógépét, tévéjét. A vételár elenyésző részéért (termékenként eltérő a díj) vásárolja meg Javítási asszisztencia szolgáltatásunkat.

5 érv a szolgáltatás igénybevétele mellett:

  • Tapasztalt, magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, 2006 óta foglalkozunk Javítási asszisztencia, Kiterjesztett garancia és Baleseti garancia szolgáltatásokkal.
  • 7123 elégedett ügyfelünknek segítettünk már.
  • 38 ezer lépést tettünk a problémák elhárítása érdekében (pl. telefonálás, SMS, érdeklődés, levél küldése, kapcsolatfelvétel a szervizzel stb).
  • Legrégebb óta vagyunk a hazai piacon, tehát büszkén állíthatjuk, kiálltuk az idő próbáját.
  • Folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk munkaidőben, e-mailben és telefonon (hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig).

Mennyibe kerül Önnek egy-egy készülékére a javítási asszisztencia?

Kalkulátorunkkal villámgyorsan megtudhatja, valamint akár azonnal meg is kötheti az asszisztenciaszerződést.

Nálunk mindent kényelmesen, biztonságosan intézhet.

Kösse meg azonnal a Javítási asszisztenciát, hogy minél hosszabb ideig (akár a jótállási idő alatt is) élvezhesse szolgáltatásunkat.

10% online kedvezmény »

Fontos, hogy a szolgáltatást a jótállás lejárta előtt legalább 60 nappal vásárolhatja meg, de érdemes a megvásárlást követően azonnal felkeresnie minket, hogy minél tovább élvezhesse kényelmi szolgáltatásainkat.

Kérdése van a Javítási asszisztenciáról?

Keresse munkatársunkat, aki készségesen segít Önnek!

06 30 333 BBOX