Készülékbiztosítás a váratlan helyzetekre: baleseti garancia!

/ június 20, 2014/ Tanácsadás, Vásárlói gondoskodás

Porszívózásnál leborul a TV az állványról? Költözés közben megsérül a mosógép? Tudta, hogy ezekre az esetekre NEM vonatkozik sem a gyártói, sem a kiterjesztett garancia? A garanciális szerviz szóba sem áll majd Önnel ilyen baleset után. Készüljön fel a váratlan helyzetekre: kössön baleseti garancia szerződést.

A váratlan helyzetekben nem segít a gyártói garancia és a kiterjesztett garancia sem. Erre való a baleseti garancia szolgáltatás.

Miért van szükség baleseti garancia szolgáltatásra?

Napjainkban egy lakás legnagyobb értékei a háztartási berendezések. Irdatlan összegeket költünk televízióra, mosógépre, tűzhelyre, hűtőre stb., mégsem gondoskodunk kellőképpen biztonságukról.

Régen nem volt szükség ilyen jellegű szolgáltatásokra, hiszen a lakás többi értéktárgyához képest elenyészőek voltak a háztartási gépek. Manapság azonban sokak számára nagy beruházást jelent egy-egy modern készülék megvásárlása, melyekre érdemes megfelelően vigyázni.

Amikor a szerviz nem segíthet, vagy nem érdemes javíttatni

Bár sokan nem tudják, a gyártói garancia és a kiterjesztett garancia nem érvényes baleseti meghibásodások esetén, pedig többnyire ekkor a legnagyobb a javítási költség, vagy a csere díja, ha már nem éri meg javítani a készüléket.

Bármennyire vigyáz laptopjára, háztartási gépeire, előfordulhatnak olyan esetek, amikre nem lehet előre felkészülni. Például a vendégségbe érkező gyerekek játék közben lerántják a nagy értékű monitort az asztalról, aminek a kijelzője a szerencsétlen esés következtében beszakad. Vagy a forró edény ráesik a tűzhely ajtajára, amely összetörik stb., stb. Rengeteg olyan helyzet van, amire képtelenség előre felkészülni, mégis sokat tehet nyugalmáért és biztonságáért.

Anyagi csőd helyett anyagi biztonságot nyújt Önnek a baleseti garancia.

Rengeteg esemény előfordulhat egy-egy gép életében, aminek Önre nézve súlyos anyagi következménye lehet.
Készüljön fel a váratlan helyzetekre, s tudja biztonságban készülékeit és pénztárcáját.

Ma már nem újdonság, ha valaki biztosítást köt eszközeire. Például a legtöbben már úgy vásárolnak nagy értékű mobiltelefont, hogy egyben biztosítást is kérnek mellé. Miért pont a mosógépét hagyná ki? Telefon nélkül lehet élni, de tiszta ruha nélkül nem.

Baleseti garanciával rendelkező háztartási gépeiért, TV-jéért, számítógépéért most már nem kell aggódnia, hiszen a balesetből adódó károkért nem Ön felel többé.

Leverte a TV-t porszívózás közben?
Nem kell a szervizzel bajlódnia, csak vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, mi mindent elintézünk Önnek.

Miért bízza ránk háztartási gépei életét?

  • Tapasztalt, magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, 2006 óta foglalkozunk Javítási asszisztencia, Kiterjesztett garancia és Baleseti garancia szolgáltatásokkal.
  • 7123 elégedett ügyfelünknek segítettünk már.
  • 38 ezer lépést tettünk a problémák elhárítása érdekében (pl. telefonálás, SMS, érdeklődés, levél küldése, kapcsolatfelvétel a szervizzel stb.).
  • Legrégebb óta vagyunk a hazai piacon, tehát büszkén állíthatjuk, kiálltuk az idő próbáját.
  • Folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk munkaidőben, e-mailben és telefonon (hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig).

Mennyibe kerül Önnek egy-egy készülékére a baleseti garancia szolgáltatásunk?

Kalkulátorunkkal villámgyorsan megtudhatja, valamint akár azonnal meg is kötheti a Baleseti garancia szerződését.

10% online kedvezmény »

Nálunk mindent kényelmesen, biztonságosan intézhet.

Fontos, hogy a szolgáltatást a jótállás lejárta előtt legkésőbb 60 napig vásárolhatja meg, de érdemes a megvásárlást követően azonnal felkeresnie minket, hogy minél tovább élvezhesse kényelmi szolgáltatásainkat.

Kérdése van a Javítási asszisztenciáról?
Keresse munkatársunkat, aki készségesen segít Önnek!

06 30 333 BBOX