3 okos és könnyen kezelhető mosógép

/ szeptember 11, 2014/ Tanácsadás

Legyen okos, könnyen kezelhető, igényes, alapos és persze az sem utolsó szempont, hogy néz ki. A félreértések elkerülése végett, szeretnénk leszögezni, hogy az erősebbik nem szempontjainak figyelembevételével konstruált mosógépek tulajdonságait soroljuk. Összegyűjtöttünk néhány igazán profi és praktikus mosógép modellt, amivel bárkinek gyerekjátékká válik a mosás.

A mosógép kezelése, főleg az újabb modellekké kihívást jelenthet a hagyományos, forgótárcsás modellhez képest. Ezek a készülékek már érzékenyebbek, igényesebbek, kezelésük és karbantartásuk ugyan nem igényel szakértelmet, de azért nem árt tisztában lenni az alapokkal.

Profi mosógép modellek

Gorenje SIMPLICITY – csak egy gomb

Egyetlen logikus gomb. Ez a Gorenje SIMPLICITY irányzatának jelmondata, amely alapjaiban rengeti meg a mosógépekről és a mosásról kialakult képet. A bonyolultabbnál-bonyolultabb, ide-oda tekerhető (és egy laikus számára gyakorlatilag értelmezhetetlen) kapcsoló- és piktogramerdőt a Gorenje egyetlen vonzó gombra cserélte. A működtetést még egyszerűbbé teszi, hogy a tervezők a leggyakrabban használt programokat sorolták előre, így szükségtelen mozdulatok és időigényes keresgélés nélkül lehetünk túl a mosáson. Mindezek mellett a tény, hogy a SIMPLICITY funkció alacsony energia- és csökkentett vízfogyasztása csendes működéssel párosul, csak hab a tortán. Ha szeretne többet olvasni arról, hogy mi mindent tudnak ezek a nem mellesleg fekete színben is kapható készülékek, akkor kattintson ide. 

Samsung WW9000 – Auto Optimal Wash

Úgy tűnik, a Samsung sem szeretne lemaradni a legfrissebb trendekről. Nemrég került piacra a kifejezetten férfiaknak szánt, WW900-as modelljük. Amelynek tervezésekor szintén komoly figyelmet fordítottak arra, hogy a lehető legjobban leegyszerűsítsék a programok kiválasztásának eddig túlbonyolított folyamatát. Az Auto Optimal Wash funkció használatával a mosógép egy speciális érzékelő segítségével adatokat gyűjt a ruhák mennyiségéről, szennyezettségéről, és ezek alapján meghatározza a szükséges víz és mosószer mennyiségét, a mosási időtartamot, hőmérsékletet, centrifugálási sebességet, és kiválasztja a legmegfelelőbb mosási programot. A Samsung WW9000 mosógépének digitális érintőkijelzőjén több intelligens funkció is elérhető: a készülék állítólag automatikusan megjegyzi a leggyakrabban használt mosási funkciókat is, így azt nem kell újból és újból beállítanunk.

Miele – a mosógép modellek Rolls-Royce-ja

A márka nem követ trendeket, hanem azokat ő maga diktálja. Azzal magasodik a versenytársak fölé, hogy egész egyszerűen klasszisokkal jobb a többi készüléknél. A mosógépek tervezésekor a készülék könnyű kezelhetőségénél is nagyobb figyelem koncentrálódik a megbízható működésre, a ruhák és különböző textíliák védelmére, ami ugye nem utolsó szempont, ha a kedvenc ingünkről, a kedvenc GORE-TEX síruhánkról vagy más értékes sportfelszerelésünkről van szó.

Miért válasszunk profi mosógép modellt?

A Miele mosógépek méhsejtcellás kivitelezése sokkal kíméletesebb ruhakezelést tesz lehetővé, a gazdaságos üzemeltetés pedig alapértelmezett beállítás.

A különböző modellek tényleg a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve. Eddigi tapasztalataink alapján biztosan állíthatjuk, hogy megfelelő karbantartás mellett akár évtizedekig is használható egy professzionális szintű mosógép. Az egyedi technológiák közül is a legfigyelemreméltóbb, a kizárólag a Miele készülékekben található, szabadalmaztatott méhsejtcellás mosógépdob. Előnye, hogy kevesebb vizet használ, és kíméletesebb a ruhákhoz. Szintén a Miele „találmánya” a vízkeringetést egy egyedi technológiával felturbózó PowerWash és QiuckPowerWash funkció. Az eredmény: tiszta ruha egy órán belül!

A profi mosógép biztosan nem teszi tönkre a kedvenc ingünket, és abban is biztosak lehetünk, hogy a ruhák hajlataiban felbukkanó foltok miatt sem kell aggódni többet. A Miele gépek tervezésekor ugyanis nemcsak jól hangzó szlogenként, hanem küldetésként tekintenek a ruhák tisztán kíméletes tartására, hogy azokat hosszú évekig hordhassuk.

És, hogy mit tehetünk még a saját érdekünkben?

A vásárlói gondoskodás keretében megkötött készülékbiztosítás, azaz a kiterjesztett garancia és baleseti garancia szolgáltatások támogatást nyújtanak számunkra és a mosógép számára.

Ha további, háztartási gépekkel, műszaki cikkekkel kapcsolatos tippjeinkre is kíváncsi, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy olvassa el kapcsolódó blogbejegyzéseinket. Kérdéseit munkaidőben a +36 30 281 6877 -es telefonszámonvalamint a chatszobában is felteheti, ahol akár azonnal válaszolunk azokra. Látogasson el Facebook oldalunkra is, ahol hétről hétre osztunk meg követőinkkel a műszaki cikkek és háztartási gépek karbantartásával, javításával, beüzemelésével kapcsolatos, hasznos információkat.   

További információ:

ugyfelszolgalat@businessbox.hu

+36 30 333 2269

Business Box – Ön vásárol, mi gondoskodunk

Kapcsolódó bejegyzések:

https://www.businessbox.hu/blog/2014/07/vegzetes-hibat-okozhat-mososzer-tuladagolasa/

https://www.businessbox.hu/blog/2014/07/7-tipp-szakertotol-hogy-valoban-tovabb-eljen-mosogep-1-resz/

https://www.businessbox.hu/blog/2014/07/7-tipp-szakertotol-hogy-valoban-tovabb-eljen-mosogep-2-resz/