Tévévásárlás foci EB és Olimpia előtt

/ május 19, 2016/ TV

Tévévásárlás előtt minden ember mérlegel. Milyen árban van, hogyan lehetne megszerezni olcsóbban, milyen funkciói vannak, ezekből mi az, ami hasznos és szükséges. Milyen a márkája, de a legfontosabb, milyen a kép minősége. Ahány tévé, annyiféle képfelbontás és funkció. Mi alapján érdemes összehasonlítani a készülékeket valójában?

A tévévásárlás ideje általában ünnepek előtt jön el, amikor a régi tévét szeretnénk lecserélni egy újabb modellre, de sokan a nyári sportesemények idején vesznek új tévét.

Mikor jön el a tévévásárlás ideje?

Nem feltétlen kell elromlania egy tévének ahhoz, hogy újat vegyünk helyette. Bármikor lecserélhetjük a régit, hiszen az új mindig többet tud és jobb, mint az előző, ezért a tévé csere sokszor már „idő előtt” bekövetkezik. Az egyik legjobb alkalom arra, hogy beújítsunk egy okostévét a foci EB vagy az Olimpia.

Miért pont a nyári sportesemények előtt válik fontossá a tévévásárlás?

Férfiak körében  borzasztóan fontos szempont, hogy a készülék képminősége tökéletes legyen, ha sportot néznek. Érthető, hiszen a felhőtlen tévénézés alapja a jó minőségű kép. A versenyek izgalmát ugyanis akkor lehet a legjobban átérezni, ha a felbontás a lehető legjobb. Épp ezért érdemes olyan készülék mellett dönteni, amely garantálja, hogy az adást tökéletes minőségben élvezhetjük. A legtöbb piacon kapható tévé erre már elég régóta alkalmas és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználóbarát fogalmat bőven kielégíti.

A képfelbontás mellett ott van még az is, hogy az okostévéknél az alkalmazásboltból különféle applikációkat tölthetünk le, amelyek a tévé tárhelyéből minimális mennyiséget vesznek el. Felvehetjük vagy visszanézhetjük azokat az eseményeket, amelyekről lemaradtunk. Nem kell azon izgulnunk, hogy az foci EB egyik legfontosabb és legizgalmasabb meccsét mulasztjuk el. Fontos, hogy megbízható márka és típus mellett döntsünk, amely könnyen kezelhető és hasznos funkciókkal van felszerelve. Ne dőljünk be az olcsó készülékeket ajánló reklámoknak, hiszen csúnyán mellélőhetünk egy rosszul megvásárolt tévével, amivel a későbbiekben csak a baj van.

Milyen szempontokat fontoljunk meg tévévásárlás előtt?

Szerintünk az elsődleges szempontnak a megbízhatóságnak kell lenni egy tévénél, hiszen nem pár hétre vesszük, hanem évekre. Pontosan ez az a tulajdonsága a tévének, amiben a Business Box Ügyfélszolgálata segíthet, hiszen 8 év alatt több ezer tv javítását szervezték meg.

Hamarosan itt az Olimpia és az Európa Bajnokság, mindkét esemény olyan izgalmakkal teli, amelyről valóban kár lenne lemaradni azért, mert nem megfelelő a szolgáltató vagy épp rossz a tévé képminősége. Ha egy alkalom kéne ahhoz, hogy új készüléket vásároljunk, mindenképp az előbb említett események legyenek azok!

Fontos!

Sose távozzunk az üzletből a gyártói garancia ellenőrzése nélkül. Amit még megtehetünk az új tévé és a saját szórakozásunk biztosítása védelmében az a vásárlói gondoskodás, azaz a kiterjesztett garancia és a baleseti garancia szerződés megkötése.

Melyiket vegyem?

Ez nagyon függ attól, hogy az foci EB vagy az Olimpia után mire akarjuk használni a TV-t. Mit nézünk rajta jellemzően? Kell 3D? Mekkora fér el? Sok kérdés, ami miatt jobb, ha közvetlenül a Business Box Ügyfélszolgálattól kérünk segítséget. Telefonon, e-mailben, chaten, facebookon – ahogy kényelmes.