Néhány ok arra, hogy miért szükséges az okostévé

/ június 3, 2016/ Okoseszközök, Smart Home, TV

Szinte nincs olyan háztartás a 21. században, ahol ne lenne megtalálható legalább egy tévé, okostévé a nappaliban. Sok helyen van még egy a hálószobában. Na meg akkor már kell a gyerekeknek is, amin tudnak mesét nézni. A filmezés olyan közös családi program, ami mára teljesen elfogadottá vált. A filmek és sorozatok nyújtotta szórakozási lehetőségek mostanra teljesen új formát öltöttek. Nem feltétlen kell moziba vagy videotékába mennünk ahhoz, hogy megnézhessük azt, amit szeretnénk. Nem kell hónapokat várnunk arra, hogy megjelenjen egy film DVD-n és az otthoni kanapén elterülve, kényelmesen szórakozzunk. Mire van ehhez szükségünk? Okostévére. Azt is elmondjuk, miért jó befektetés egy modern készülék és mit tud, ami miatt szükségessé válhat a család számára.

Az okostévé rengeteg hasznos tulajdonsággal bír. Többek között filmnézésre, internetezésre és zenehallgatásra is alkalmas, így olyan, akár egy multimédiás központ.

Az okostévé három legfontosabb funkciója

1. Internetkapcsolat

Minden olyan készülék, amely elnyeri az “okos” jelzőt, internet alapú. Ennek köszönhetően pedig számos lehetőséget biztosít használója számára, hogy jelen esetben tévéjét egészen más dolgokra is tudja használni, mint tévézésre. Ha szeretnénk nagy felbontásban görgetni a közösségi oldalak hírfolyamait, megtehetjük. Ha szeretnénk online filmet nézni, megtehetjük. Ha szeretnénk híreket olvasni a tévén, megtehetjük.

2. Média lejátszó

Ez azért nagyon jó, mert életrekelnek a fényképek, a videók és minden olyan más emlék, amit digitális formában szeretnénk megőrizni. A gyerekekről készült pár perces kisfilmeket bármikor visszanézhetjük. Hallgathatunk olyan zenét, amilyet csak szeretnénk. Felhasználóként teljes szabadságot kapunk. Tárolhatjuk a tévén vagy ahhoz csatlakoztatott merevlemezen kedvenc filmjeinket, amiket bármikor megnézhetünk újra és újra. Visszanézhetjük a nyaraláson készült családi fotókat, amin az egész család boldogan mosolyog.

3. Online zenehallgatás

Olyan kincs, amiről először átlag emberként azt gondoljuk, nincs is igazán szükségünk.Elvégre van rádió. Akár a telefonunkon is meg tudjuk hallgatni, amit szeretnénk. Nem kell ehhez okostévé! A helyzet viszont az, hogy a zenét (vagy műsort) megszakító reklámok egyre nagyobb mennyiségben vannak jelen a médiában, ezért felbecsülhetetlen érzés, ha a saját zeneválogatásunkat hallgathatjuk akkor, amikor mi akarjuk. Az okos tv-t használva pedig számítógép bekapcsolása nélkül is elérjük kedvenc zenéinket.
Az okostévék adta lehetőségek tárháza óriási, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat. Ahhoz, hogy a legtöbb funkciót valóban ki tudjuk használni, nincs más dolgunk, mint csatalakoztatni a TV-t az otthoni internetes hálózatunkhoz.

Hogyan válasszunk okostévé modellt?

Korábban írtunk róla, hogy nem mindegy, melyik okos tévét vásároljuk meg, nem mindegyik egyformán könnyen használható. Szívesen segítünk a választásban! Kattintson ide és kérje tanácsunkat.

TV Vásárlás tanácsadás

Figyelem!

Az okostévé nagyobb anyagi befektetés, mint a korábbi típusok, ennél fogva a rendszeres karbantartást és a vásárlói gondoskodást sem nélkülözheti. A kiterjesztett garancia megkötésével az ingyenes javítási asszisztencia akár telefonos segítséggel is igénybevehető, így nem kell szervízre költeni a gyártói garancia lejárta után. A baleseti garancia megkötésével pedig bebiztosíthatjuk a készüléket azokra az esetekre, amikre az kiterjesztett garancia már nem vonatkozik. Tájékozódjon ügyfélszolgálatunknál, valamint Fogalomtár című bejegyzésünkből a lehetőségeiről!