Mikor ejtetted le a telefonod utoljára?

/ március 2, 2017/ Egyéb

Jobb, ha bevallod, hogy fogalmad sincs! Az biztos, hogy már jó párszor leejtetted a telefonod, de most hirtelen nem jut eszedbe, hogy ez tegnap volt, ma vagy esetleg két napja. Mindannyiunkkal előfordulhat szinte napi rendszerességgel, hogy kipottyan a kezünkből, zsebünkből vagy épp leverjük az asztal széléről a mobilunkat és észre sem vesszük. Például a kanapéról esik a padlóra, felvesszük és remegve nézzük meg, nincs-e rajta sérülés. Ha nem történt komolyabb baja, meg is feledkezünk róla, hogy megtörtént. Ha nem ússza meg ilyen könnyen a telefonod, azt bizony megérzed te, és a pénztárcád is.

Akár többször is leejtheted az telefonod, a baleseti garancia azonban védelmet nyújt ebben az esetben.

Nem ritka a törött kijelző

Nap mint nap találkozunk olyan emberrel, akinek telefonján törött a kijelző és mégis így használja. Ha megkérdezzük, mi történt vele, vagy, inkább azt, hogy miért nem javíttatja meg, arra mindig ugyanazokat a válaszokat kapjuk. „Túlságosan sokba kerülne a javíttatás”, „Sok időbe telik mire megjavítják, nem tudok meglenni nélküle hetekig”

Érdemes új telefont venni?

Nos, nyilván van ebben némi igazság. Néha valóban kényelmesebb lenne a törött mobil helyett újat vásárolni. Az is sokszor előfordul, hogy több hetet is igénybe vesz a javítás, főleg, ha a szakszerviz kilométerekre van lakhelyünktől. Körülményes az odautazás vagy a telefon szállíttatása, főleg akkor, amikor egyáltalán nincs hozzá kedvünk. Az anyagi kérdésről így karácsony után ne is beszéljünk, mindenki számára megterhelő egy hirtelen jött javítás költsége.

Mi lehet a megoldás annak megelőzésére, hogy ne törjön össze a telefonod?

Arra, hogy ne törjön össze a telefonod, igazából rengeteg jótanácsot lehetne felsorolni. Például, tartsd tokban, így ha le is esik, nem törik be a kijelző. Ne hagyd olyan helyen, ahonnan könnyen leeshet. Szóval vigyázz rá jobban! Azonban bármennyire vigyázunk a készülékre, rajtunk kívül álló okok miatt is történhet olyan baleset, amiben megsérül a készülék.

Tehát a tok és teljes óvatosság mellett a legjobb és legbiztosabb megoldás, hogy vásárolj Baleseti garanciát a telefonhoz. A Baleseti garancia megléte elegendő lehet számodra ahhoz, hogy ne kapj szívrohamot minden egyes leejtéskor.

Balesti garanciával a javítási költség nem téged terhel. Ráadásul nem is kell heteket várnod a javításra. Ha hosszú a javítás ideje, nem maradsz telefon nélkül. Amíg elkészül a mobilod, cserekészüléket biztosítanak számodra. Az is elképzelhető, – ha a szerviz közel van és tudnak vele rögtön foglalkozni – hogy néhány óra alatt elkészül a telefon és nem kell hosszú időt várnod rá.

A garancia nyújtotta óriási előnyöket mindig csak akkor látjuk, ha baj történik. Ne történjen! Ám az apró balesetek szinte elkerülhetetlenek, ezért nem árt óvatosnak, de legfőképp előrelátónak lenni! (Tapasztalat.) Egy közmondás épp ide illik: Késő bánat, eb gondolat.

 

Kiszámolom mennyibe kerül a Baleseti garancia a mobilomra >>