Javítási Asszisztencia

Olvasási idő: 3 perc

Javítási asszisztencia

Rengeteg időt és energiát takaríthat meg, miközben elkerüli az idegeskedést is

Kímélje meg magát az idegeskedéstől, hiszen mostantól profi csapat állhat a háta mögött, ha háztartási gépei és elektromos készülékei meghibásodnak.

A mosógépjavítás ne akkor kerüljön szóba, amikor már akkora a baj, hogy csak egy mosógépszerelő tudja megelőzni a hosszútávú károsodást. Ugyanakkor az is tény, hogy nem kell minden apróságért mosógépszerelő munkáját igénybe venni.
Az ön mosógépe is járhat így
A javítási asszisztencia szolgáltatás igénybevételével megkímélheti magát a felesleges bosszúságtól és kiadásoktól.

Ne rohanjon egyből a szervizbe, van egyszerűbb és kényelmesebb megoldás

Pontosan tisztában vagyunk vele, hogy Önnek nincs ideje elromlott, vagy rossznak vélt háztartási gépeivel szervizbe rohangálnia. Ha azonban Ön sem profi háztartásigép-szerelő, gyakran előfordulhat, hogy segítségre van szüksége.

Mit tett Ön korábban, ha elromlott egy készüléke?

Éjszakákon át böngészte a szakmai fórumokat eredmény nélkül? Vagy egyből hívta a szervizt, akik ugyan készségesen házhoz mentek, hogy megvizsgálják készülékét, Önnek mégis minimum fél napjába telt a procedúra. Ez – amellett, hogy rengeteg idő és kényelmetlenség –, sok esetben felesleges is, hiszen elképzelhető, hogy a készülék nem hibás, csupán rosszul van beállítva. Ha kihívja a szerelőt, két perc alatt kideríti, hogy nem is hibás a készülék, de kiszállási díjat így el is fogja kérni Öntől. Mindenzt megspórolhatja, ha hozzánk jelenti be a hibát.

Nyugodt lehet, mi megoldjuk ön helyett
A hibaelhárítás ma már megoldható távsegítséggel, hiszen sok esetben a háztartási gép problémája nem olyan horderejű, hogy feltétlenül s kizárólag szerelő tudja csak megoldani. A távsegítség például telefonon keresztül gyorsan és hatékonyan oldja meg a problémákat, és még a kiszállási díjat is megspórolhatjuk vele.
Csak egy telefonhívás és azonnal segítünk

Létezik más megoldás is!

Ha bármilyen hibát tapasztal, hívja Ügyfélszolgálatunkat. Ne habozzon, nem hívásvárakoztató menüket kap, gyorsan felvesszük a telefont, hiszen nem hivatal vagyunk.

Megkérdezzük, hogy mit tapasztal, néhány kérdéssel kiderítjük mi a valódi hiba, és lehet, hogy pár perc alatt telefonon keresztül is elhárítjuk a hibát.

Mit nyújt Önnek a javítási asszisztencia?

Ha Önnek fontos a kényelem és a nyugalom, biztos kézben tudhatja háztartási gépeit, számítógépét, tévéjét. A vételár töredékéért kaphatja meg Javítási asszisztencia szolgáltatásunkat.

Ha készüléke elromlana, megszervezzük a javítást Ön helyett, így Önnek több ideje marad az igazán fontos dolgokra.

gyors javítás
Gyorsabban megjavul, ha ránk bízza
A javítási asszisztencia során nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink kényelmére és arra, hogy egy problémát minél gyorsabban, pontosabban és precízebben megoldjunk.
A szerelő partnereink is segítőkészek

PROFI JAVÍTÁS SZAKSZERVIZ PARTNEREINKNÉL

Az Ön telefonjában hány szerelő száma van meg? A Google-ban biztosan a legjobbra talál rá? És hányadik lesz az, aki pont rá is ér?

A Business Box telefonkönyvében 125 partner szerviz több száz szerelője szerepel, így gyorsan megtaláljuk az éppen elérhető legjobb szerelőt Önnek.

 

Mikor igényelje javítási asszisztencia szolgáltatásunkat?

A Javítási asszisztenciát minden Ügyfelünk ingyen kapja Kiterjesztett garancia és Baleseti garancia szerződéséhez. Amennyiben nem Ügyfelünk még, a Javítási asszisztenciát igénybe veheti díjmentesen.

Segítünk kideríteni mi lehet a hiba a készülékével. Amennyiben szerelőre lenne szükség, megkeressük a legjobbat Önnek.

A beüzemeléshez feltétlenül szükséges olyan használati útmutatót keresni, amit értelmezni is tudunk. HA a termék csomagolásában nem találunk ilyet, nézzünk utána az interneten a gyártó termékoldalán.
Segítünk a helyes beüzemelésben is

Hogyan válunk az ön garanciális ügyintézőjévé?

Kalkulátorunk segítségével kényelmesen, foteljában ülve pár kattintással kiszámolhatja, adott eszközére mennyibe kerül a Javítási asszisztencia (készüléktípustól, márkától, gyári garancia időtartamától függ a díjunk), majd gyorsan és egyszerűen online megkötheti velünk a szerződést. Ugye, milyen egyszerű?

6 érv a Javítási asszisztencia mellett:

Megbízható

Tapasztalt, magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, 2006 óta javíttatunk ingyen azoknak, akik garanciát hosszabítottak

Tapasztalt

több, mint 14 000 készülék javításában segítettünk eddig

Kitartó

521 ezer lépést tettünk a készülékhibák elhárítása érdekében (pl. telefon, SMS, levél küldése, e-mail, stb.)

Kényelmes

Nálunk mindent kényelmesen, biztonságosan intézhet.

Mindig elérhető

Folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk munkaidőben, e-mailben és telefonon (hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig).

Számíthat ránk

Legrégebb óta vagyunk a hazai piacon, tehát büszkén állíthatjuk, kiálltuk az idő próbáját.

Öt év kiterjesztett garanciát vásároltunk a mosógéppel együtt 2010-ben. A mosógép tönkre ment,de a Businesss Box megoldotta a problémánkat. A mosógépet kicserélik,mivel a javítása nem kifizetődő. Ilyen gyors,szakszerű,és udvarias szolgáltatással már régen találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Egy kedves, elégedett ügyfelünk, Rácz József. Ő is a Business Boxot válaszottta.
Rácz József
2014. február 19.

Mennyibe kerül Önnek egy-egy készülékére a Javítási asszisztencia?

Kalkulátorunkkal villámgyorsan megtudhatja, valamint akár azonnal meg is kötheti az asszisztenciaszerződést.

Kösse meg azonnal a Javítási asszisztenciát, hogy minél hosszabb ideig (akár a jótállási idő alatt is) élvezhesse szolgáltatásunkat.