Javítási Asszisztencia

Olvasási idő: 3 perc

Javítási asszisztencia

Rengeteg időt és energiát takaríthat meg, miközben elkerüli az idegeskedést is

Kímélje meg magát az idegeskedéstől, hiszen mostantól profi csapat állhat a háta mögött, ha háztartási gépei és elektromos készülékei meghibásodnak.

A mosógépjavítás ne akkor kerüljön szóba, amikor már akkora a baj, hogy csak egy mosógépszerelő tudja megelőzni a hosszútávú károsodást. Ugyanakkor az is tény, hogy nem kell minden apróságért mosógépszerelő munkáját igénybe venni.
Az ön mosógépe is járhat így
Javítási asszisztencia

Ne rohanjon egyből a szervizbe, van egyszerűbb és kényelmesebb megoldás

Pontosan tisztában vagyunk vele, hogy Önnek nincs ideje elromlott, vagy rossznak vélt háztartási gépeivel szervizbe rohangálnia. Ha azonban Ön sem profi háztartásigép-szerelő, gyakran előfordulhat, hogy segítségre van szüksége.

Mit tett Ön korábban, ha elromlott egy készüléke?

Éjszakákon át böngészte a szakmai fórumokat eredmény nélkül? Vagy egyből hívta a szervizt, akik ugyan készségesen házhoz mentek, hogy megvizsgálják készülékét, Önnek mégis minimum fél napjába telt a procedúra. Ez – amellett, hogy rengeteg idő és kényelmetlenség –, sok esetben felesleges is, hiszen elképzelhető, hogy a készülék nem hibás, csupán rosszul van beállítva. Ha kihívja a szerelőt, két perc alatt kideríti, hogy nem is hibás a készülék, de kiszállási díjat így el is fogja kérni Öntől. Mindenzt megspórolhatja, ha hozzánk jelenti be a hibát.

Nyugodt lehet, mi megoldjuk ön helyett
Telefonos segítségnyújtás
Csak egy telefonhívás és azonnal segítünk

Létezik más megoldás is!

Ha bármilyen hibát tapasztal, hívja Ügyfélszolgálatunkat. Ne habozzon, nem hívásvárakoztató menüket kap, gyorsan felvesszük a telefont, hiszen nem hivatal vagyunk.

Megkérdezzük, hogy mit tapasztal, néhány kérdéssel kiderítjük mi a valódi hiba, és lehet, hogy pár perc alatt telefonon keresztül is elhárítjuk a hibát.

Mit nyújt Önnek a javítási asszisztencia?

Ha Önnek fontos a kényelem és a nyugalom, biztos kézben tudhatja háztartási gépeit, számítógépét, tévéjét. A vételár töredékéért kaphatja meg Javítási asszisztencia szolgáltatásunkat.

Ha készüléke elromlana, megszervezzük a javítást Ön helyett, így Önnek több ideje marad az igazán fontos dolgokra.

gyors javítás
Gyorsabban megjavul, ha ránk bízza
megbízható mosógép szerelő
A szerelő partnereink is segítőkészek

PROFI JAVÍTÁS SZAKSZERVIZ PARTNEREINKNÉL

Az Ön telefonjában hány szerelő száma van meg? A Google-ban biztosan a legjobbra talál rá? És hányadik lesz az, aki pont rá is ér?

A Business Box telefonkönyvében 125 partner szerviz több száz szerelője szerepel, így gyorsan megtaláljuk az éppen elérhető legjobb szerelőt Önnek.

 

Mikor igényelje javítási asszisztencia szolgáltatásunkat?

A Javítási asszisztenciát minden Ügyfelünk ingyen kapja Kiterjesztett garancia és Baleseti garancia szerződéséhez. Amennyiben nem Ügyfelünk még, a Javítási asszisztenciát igénybe veheti díjmentesen.

Segítünk kideríteni mi lehet a hiba a készülékével. Amennyiben szerelőre lenne szükség, megkeressük a legjobbat Önnek.

A beüzemeléshez feltétlenül szükséges olyan használati útmutatót keresni, amit értelmezni is tudunk. HA a termék csomagolásában nem találunk ilyet, nézzünk utána az interneten a gyártó termékoldalán.
Segítünk a helyes beüzemelésben is

Hogyan válunk az ön garanciális ügyintézőjévé?

Kalkulátorunk segítségével kényelmesen, foteljában ülve pár kattintással kiszámolhatja, adott eszközére mennyibe kerül a Javítási asszisztencia (készüléktípustól, márkától, gyári garancia időtartamától függ a díjunk), majd gyorsan és egyszerűen online megkötheti velünk a szerződést. Ugye, milyen egyszerű?

6 érv a Javítási asszisztencia mellett:

Megbízható

Tapasztalt, magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, 2006 óta javíttatunk ingyen azoknak, akik garanciát hosszabítottak

Tapasztalt

több, mint 14 000 készülék javításában segítettünk eddig

Kitartó

521 ezer lépést tettünk a készülékhibák elhárítása érdekében (pl. telefon, SMS, levél küldése, e-mail, stb.)

Kényelmes

Nálunk mindent kényelmesen, biztonságosan intézhet.

Mindig elérhető

Folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk munkaidőben, e-mailben és telefonon (hétfőtől péntekig 9-től 18 óráig).

Számíthat ránk

Legrégebb óta vagyunk a hazai piacon, tehát büszkén állíthatjuk, kiálltuk az idő próbáját.

Öt év kiterjesztett garanciát vásároltunk a mosógéppel együtt 2010-ben. A mosógép tönkre ment,de a Businesss Box megoldotta a problémánkat. A mosógépet kicserélik,mivel a javítása nem kifizetődő. Ilyen gyors,szakszerű,és udvarias szolgáltatással már régen találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Egy kedves, elégedett ügyfelünk, Rácz József. Ő is a Business Boxot válaszottta.
Rácz József
2014. február 19.

Mennyibe kerül Önnek egy-egy készülékére a Javítási asszisztencia?

Kalkulátorunkkal villámgyorsan megtudhatja, valamint akár azonnal meg is kötheti az asszisztenciaszerződést.

Kösse meg azonnal a Javítási asszisztenciát, hogy minél hosszabb ideig (akár a jótállási idő alatt is) élvezhesse szolgáltatásunkat.