Jogi nyilatkozat

Ezt a Weboldalt a Business Box Kft. üzemelteti (székhelye/telephelye: 1037 Budapest, Királylaki út 60.; továbbiakban ”Business Box”). Felhívjuk a figyelmét, hogy a Weboldalra történő látogatásával Ön egyidejűleg elfogadja a következő feltételeket, melyek böngészésének teljes időtartamára és a felhasználás minden módjára nézve irányadóak.A Weboldalon található információk a Business Box magyarországi ügyfelei részére készültek, más országokban nem feltétlenül irányadóak. A Business Box minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a Weboldal tartalma pontos és naprakész legyen. A Business Box fenntartja magának a jogot a Weboldal bármikor történő megváltoztatására, mindennemű külön előzetes figyelmeztetés nélkül. 

 

A Weboldal az Ön kényelmét szolgálja, a Business Box ugyanakkor nem garantálja, hogy a Weboldalhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz.A Weboldal tartalma szerzői jogvédelem alá esik. A Business Box előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a tartalom részben vagy egészben való tárolása, illetve annak bárminemű sokszorosítása, többszörözése, átmásolása, terjesztése, felhasználásának engedélyezése, átruházása, eladása vagy átdolgozása, feldolgozása. A Business Box ugyanakkor hozzájárul a Weboldal böngészéséhez, illetve kivonatok kizárólag saját felhasználási célból történő kinyomtatásához. 

 

A Weboldal tartalmának mindennemű üzleti célból történő felhasználása tilos.További információk elérésének megkönnyítése érdekében a Weboldal más, harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra kapcsolódó linkeket is tartalmaz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezen weboldalak vagy az ott elérhető anyagok tartalmával a Business Box egyetért, vagy azokat jóváhagyja, illetőleg támogatja, továbbá a Business Box nem vállal felelősséget ezen oldalak tartalmáért, illetve azok adatvédelmi szabályaiért és használati feltételeiért.

 

Amennyiben a Weboldal használatával, vagy az azon keresztül bemutatott szolgáltatással kapcsolatban bármilyen kérdése van, kérjük, írjon e-mailt az info@businessbox.hu címre.