Ismerje meg
a Kiterjesztett garancia szolgáltatást

Miért fontos, hogy Ön is gondoljon a Kiterjesztett garanciára?

Ismerős érzés, hogy a jótállási idő lejárta után azonnal elromlik a készülék?

Felejtse el az idegeskedést, szervíz keresgélést! 

A kiterjesztett garancia pontosan ebben a helyzetben segít Önnek!

Bizonyára hallott már olyan történeteket, vagy akár át is élt már olyan helyzetet, amikor egy drága háztartási gép, televízió vagy éppen a számítógép a jótállási idő lejárta után nem sokkal meghibásodott.

Ez sajnos nem ritka és sok esetben egy központi alkatrész cseréje majdnem ugyanannyiba kerül, mint egy új készülék vételára. Egy gyártói vagy forgalmazói garancia a termék árához viszonyítva rövid időre nyújt csak biztosítékot.

Milyen további előnyökkel jár, ha a Kiterjeszett garancia mellett dönt?

  • Nincs szervízdíj, nincs cseredíj

  • Nem kell keresgélnie a megfelelő szervízt

  • Lebonyolítjuk Ön helyett a szervizeltetést az első pillanattól

  • Gondoskodunk a készülék ingyenes elszállításáról

  • Gondoskodunk a javított készülék ingyenes visszaszállításáról

  • A tulajdonossal együtt ellenőrizzük, hogy a szervizelt termék valóban hibamentesen került vissza Önhöz

    Kiterjesztett garancia szolgáltatásunk igénybevételével azonban akár 5 évig biztonságban tudhatja készülékeit. 
    (kivéve számítástechnikai eszközök)

Mi a Kiterjesztett garancia?

A kiterjesztett garancia egyfajta készülék biztosítás, amely a háztartási gépekre kínál, a gyártói illetve forgalmazói garancián túl, azt meghosszabbítva jótállást.

 

A kiterjesztett garancia a készülék megvásárlását követően is megköthető, a gyári, alapgarancia lejáratát megelőző 2. hónapig.

A kiterjesztett garanciával lehetőség van akár 5 évig biztonságban tudni a háztartási készülékeket, hiszen a szakszervizek ingyen javítják azokat.

 

Az Asszisztencia szolgáltatás keretében a javíttatás megszervezését is átvállaljuk. EXCLUSIVE csomagunk keretében pedig még törés ellen is biztosítva van a készüléke.

Kiterjesztett garancia az Ön nyugalmának és kényelmének a záloga!

Amennyiben a Kiterjesztett garancia időtartama alatt készüléke meghibásodna, egyszerűen csak vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. Csak egy telefonhívás és azonnal segítünk.A bejelentést követően előre egyeztetett időpontban szakértő kollégánk a helyszínen felméri a problémát. 

 

Amennyiben helyben javítható a meghibásodás, a szakértő azonnal orvosolja is azt. Ellenkező esetben minden további költség nélkül a szervízbe szállítják a készüléket. Önnek semmit nem kell tenni, mindent mi intézünk Ön helyett!

keszulekbiztositas

Gondoskodjon előre készülékei biztonságáról és zárja ki a váratlan eseményeket!

Ügyfélbarát javítási idő!

Míg más szerelőknél, amellett, hogy elképesztő összegeket fizethet a javításért, előfordulhat, hogy hetekig, sőt akár több mint egy hónapig is eltarthat, mire visszakapja a háztartási gépét, laptopját.

 

Kiterjesztett garanciát vásárló ügyfeleinknek, átlagosan 10 munkanapot igényel a szervizelés. Tehát korántsem kell attól tartania hogy az elérhetetlenné váló szerviz hosszú hetekre benyeli a készülékét.

sporoljon_idot

Szakszerű javítás szervíz partnereinknél

Cégünk a legrégebb óta szolgáltat a hazai piacon, így pontosan tudjuk, hogy egy adott márkájú készüléket melyik szervizben javítják a leggyorsabban és legprecízebben, így minden esetben a legjobb szakembert biztosítjuk Önnek az ország egész területén.

> Tudjon meg többet

Az okosotthon egy hálózatra kötött elemeit egy közös központ irányítja, melyet hangvezérléssel, vagy érintéssel mi magunk állíthatunk be.

Meddig köthet Kiterjesztett garanciát készülékére?

A Vásárlói gondoskodást a készüléke megvásárlása után is megvásárolhatja a legtöbb készülékbiztosítással és kiterjesztett garanciával ellentétben.

A gyártói vagy kereskedői garancia lejárata előtti 60. napig megkötheti Kiterjesztett garancia szerződését, de érdemes a készülék vásárlást követően azonnal felkeresnie minket, hogy minél hamarabb élvezhesse kényelmi szolgáltatásainkat – például segítünk eligazodni a felhasználói kézikönyvben. Kössön készülékére  baleseti garanciát is és elfelejtheti a váratlan helyzetekből adódó idegeskedést és fejfájást!

meddig_kothet

Nyugodt lehet, mi megoldjuk Ön helyett!

Miért vásárolnak tőlünk egyre többen Kiterjesztett garanciát?

tapasztalat

Tapasztalat

Hosszútávú tapasztalattal rendelkező, magyar tulajdonú cég vagyunk, 2006 óta vállaljuk át a meghibásodott gépek javítását ügyfeleinktől. Büszkén mondhatjuk, hogy mostanra mintegy 14.000 elégedett ügyfél élvezte a kényelmes és gyors javítási asszisztenciánkat.

figyelem

Figyelem

Munkanapokon folyamatos ügyfélszolgálatot biztosítunk e-mailben és telefonon egyaránt.
Jelentkezését hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig várják segítőkész munkatársaink.

megbizhatosag

Megbízhatóság

A Business Box van a hasonló szolgáltatást nyújtó cégek közül a legrégebb ideje a hazai piacon.
Éppen ezért büszkén állíthatjuk, hogy az ügyfeleinkért tett erőfeszítéseink maximálisan kifizetődtek, hiszen közösen kiálltuk az idő próbáját!

kenyelem

Kényelem

Amikor egy háztartási gép meghibásodik és el kell intézni annak javíttatását, cseréjét, az többnyire a szabadidő rovására megy. Ügyfeleinknek azonban még ezekben a kellemetlen helyzetekben sem kell aggódniuk, hiszen velünk gyorsan, kényelmesen és biztonságosan intézhetik ügyeiket.

Hogyan juthat hozzá azonnal,
és mennyibe kerül a Kiterjesztett garancia?

1. lépés: Indítsa el kalkulátorunkat és adja meg készülékének adatait.

2. lépés: Válassza ki, milyen hosszú gondoskodást szeretne.

3. lépés:  Azonnal meg is kötheti szerződését.